Vergoeding vertraging Transavia

Ik ben een aantal weken geleden van Vietnam terug naar Nederland gevlogen. Toen ik thuis kwam ben ik direct op zoek gegaan naar vergoeding vertraging Transavia omdat mijn vlucht erg lange vertraging had opgelopen.

Op het internet op zoek naar een bedrijf om een vergoeding te krijgen

Toen ik op het internet op zoek ging naar vergoeding vertraging Transavia kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die hulp aanbieden met het verkrijgen van een vergoeding wanneer je vlucht een vertraging heeft opgelopen. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website aan Airline-Refund. op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft.

Erg goed geholpen met het verkrijgen van een vergoeding

De informatie die op de website stond vermeld sprak mij super erg aan omdat ze onder andere ook erg lage commis kosten vragen in vergelijken met de andere websites. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen. Ik werd erg goed geholpen en ik hoefde zelf niets te doen voor het verkrijgen van een vergoeding. Daarom ben ik ook erg tevreden over Airline-Refund