Een uniek geboortekaartje voor jouw baby

Uniek geboortekaartje

Voor mijn baby wilde ik graag een uniek geboortekaartje. Elke keer als ik in de wachtkamer bij de verloskundige zat, keek ik naar het bord met geboortekaartjes en steeds weer viel me op dat er zoveel dezelfde kaartjes tussen zaten. Dat wilde ik niet, ik wilde een uniek geboortekaartje. Deze vond ik bij Kisscards.

Een uniek geboortekaartje in verschillende stijlen

Uniek geboortekaartjeDe kaartjes zijn door Kisscards ontworpen en getekend en ze zijn daarom ook nergens anders te koop. De kans dat je exact hetzelfde kaartje tegenkomt bij je verloskundige is dan ook klein. De geboortekaartjes zijn te koop in verschillende stijlen. Of je nu een naturel kaartje zoekt of juist een kleurrijke, bij Kisscards vind je een uitgebreid assortiment. Er is dus altijd wel een kaartje dat past bij jouw smaak.

Pas zelf je kaartje aan

Je kaartje kun je vervolgens zelf helemaal aanpassen. Tekst en versieringen toevoegen, lettertype en -kleur kiezen, je eigen lay-out. Zo word jouw geboortekaartje echt uniek door je eigen ontwerp. Stel zelf je ideale geboortekaartje samen. Als je klaar bent kun je een gratis proefdruk aanvragen. Je krijgt dan jouw kaartje thuisgestuurd zodat je kunt zien of het uiteindelijk echt zo is zoals je in gedachten had. Eventueel kun je nog wat aanpassen. Daarna kun je als de baby geboren is, de laatste details toevoegen en je kaartje bestellen.