Tamaris enkellaarsje met hak, online gekocht

Tamaris enkellaarsje met hak

Onlangs heb ik een Tamaris enkellaarsje met hak gekocht. Een bijzonder mooi model, met een hakhoogte van ongeveer 7,5 cm. Hoger moet ik niet hebben, want daar kan ik niet op lopen. Sinds ik de winkels van Shoetime heb gevonden, zowel fysiek als ook online, ben ik niet meer te stoppen. Mijn schoenen kast puilt dan ook uit, met de mooiste modellen. Merendeel zijn pumps, maar ik heb hier ook sneakers, laarzen en zelfs sportschoenen gekocht. Ben jij ook op zoek naar mooie, maar vooral betaalbare schoenen, kijk dan eens bij deze winkel. 

Tamaris enkellaarsje met hak

Zeer mooi Tamaris enkellaarsje met hak gekocht

Onlangs heb ik wederom een zeer mooi Tamaris enkellaarsje met hak gekocht. deze keer ben ik er de deur niet voor uit geweest. Heb deze laarzen via de website van Shoetime gevonden en besteld. Binnen vier dagen had ik deze al in huis en ze zaten als gegoten. 

Wil jij ook genieten van de vele voordelen die je vaak bij deze winkel kan vinden, schrijf je dan hier in. Je ontvangt dan exclusieve aanbiedingen en informatie. Tevens krijg je een voordeelpas, waarmee je ook nog eens extra voordeel kan krijgen. Bovendien krijg je dus nog eens extra korting, op de toch al zeer interessante prijzen.