Staande spiegel

Bekijk de staande spiegel bij de Spiegelshop. Een staande spiegel, bijvoorbeeld als passpiegel, is handig als je alle ruimte hebt. Mocht je de ruimte niet hebben, dan kun je ook bij de Spiegelshop terecht, want zij hebben de plakspiegel in het assortiment. Bij de Spiegelshop heb je sowieso alle keuze, want de collectie spiegels is groot. Ook voor de staande spiegel zijn diverse lijsten te krijgen zodat de spiegel aansluiting zal vinden bij de stijl van het interieur. Lees in deze tekst meer over een spiegel voegen aan je interieur. Naast een spiegel ter decoratie is een spiegel hebben handig, lees verder voor meer informatie.

De Spiegelshop heeft verschillende spiegels

De Spiegelshop heeft staande spiegels en spiegels die je op kan hangen. Bijvoorbeeld in een gang is een staande spiegel onhandig omdat het een doorloop is; aldaar is een spiegel vast aan de muur praktischer. De Spiegelshop heeft plenty spiegels in het assortiment die je in de gang kan hangen. Ze hebben ronde en ovale exemplaren, een heel veel rechthoekige in een houten lijst. Juist die lijst kun je dan laten overeen komen met de stijl van je interieur. Een gouden baroklijst heeft de Spiegelshop, evenals een zwarte stalen lijst. Zelfs een spiegel in een brocante lijst is leverbaar. Bekijk de lijsten op de site.

Maatwerk is mogelijk, er is in Hengelo een lijstenmakerij

Het handigste is op de site ‘stijlen’ selecteren. Bovenaan de site tref je in de navigatie stijlen aan en dan heb je ruwweg een lijst met stijlen. Je weet of dat je een industriële inrichting hebt, of juist een landelijke, of klassiek interieur, en zo kun je aansluiting zoeken. De echte meevaller is dat de Spiegelshop Hengelo een online shop is, en daardoor krijg je de spiegel thuisgestuurd. Je hebt dan zichtgarantie, en zo kun je zien of dat je de goede uitgezocht hebt. Bekijk op de site het enorme aanbod hangende en staande spiegels, en maak je keuze.