NCM bewindvoering in Den Haag

schulden

Laat schulden niet de overhand krijgen en schakel op tijd de bewindvoering in Den Haag in. Niets is vervelender om door de bomen het bos niet meer te zien, door financiële problemen. Hier kan ik zelf over meepraten, nadat ik door een verkeersongeval werkloos ben geworden. Aangezien het mijn eigen schuld was, kreeg ik geen enkele uitkering. De rekeningen van het ziekenhuis en andere doktoren bleven binnen stromen, net zoals de andere rekeningen van de huur enzovoort. Omdat ik geen inkomen meer had kon ik deze rekeningen niet meer betalen en daarom kwam de ene na de nadere aanmaning binnen.

Bewindvoering in Den Haag aangevraagd

Een goede vriendin van mij kwam een keer op de koffie en zag een stapel ongeopende post liggen. Na aandringen van haar moest ik mijn verhaal wel vertellen en zo is het balletje gaan rollen. Er werd voor mij een bewindvoering aangevraagd en hiervoor moest ik voor akkoord tekenen. Voordat dit allemaal geregeld was, moest dit voor de rechtbank voorkomen. Ondanks dat ik niet meer aan mijn eigen geld kon komen, kreeg ik eindelijk rust. Mijn financiële zaken zijn weer op orde en daar ben ik erg tevreden over.