Het grote aanbod van Janod

Janod

Bij ons babypark hebben we verschillende producten van Janod in de aanbieding, waar jou kind lekker mee kan spelen. Dit merk staat bekend om de leuke houten speeltjes die het heeft, het is van hoge kwaliteit, duurzaamheid en het heeft een uniek design. Sommige producten zijn gewoon speeltjes, waar je kind lekker mee kan spelen, maar wij hebben ook speeltjes wat jouw kind zal helpen nieuwe dingen te leren en dat gebeurd tijdens het spelen. Je kunt denken aan baby en peuterspeelgoed, en van stapelpuzzel tot loopfiets en poppenwagens.

Plezier

Wat is spelend leren

Janod heeft verschillende soorten speelgoed waar jou kind veel van kan leren. Zoals handige knoppuzzels en verschillende blokpuzzels. Ook speelgoed zoals stapeltorens kunnen de innerlijke ontwikkeling van jouw kind verbeteren. Je kind leert zo de blokken op de juiste volgorde te stapelen. Spelend leren is dat een kind vanuit zijn spel, ervaringen en ontdekkingen opdoet, waarvan hij iets leert. Die leerontwikkeling komt helemaal vanuit het kind zelf. Spelen doen kinderen het allerliefst, kinderen voelen zich hier goed bij.

Andere producten van Janod

Er zijn ook andere spullen verkrijgbaar. Dit zijn verschillende leuke trekfiguren, hierbij kun je denken aan diertjes autootjes, spullen waarmee je gezellig met je kindje kunt gaan wandelen.