Heerlijk verhuisd door deze verhuisservice in Utrecht

Ik ben recent in een nieuw huis gaan wonen, voor de verhuizing heb ik gebruik gemaakt van de verhuisservice in Utrecht die hier geboden wordt. En wat was ik daar blij mee dat ik dat heb gedaan zeg! Verhuizen is gewoon een gedoe en heel veel werk. Vind ik dan. Toen ik op deze site keek zag ik wat er allemaal mogelijk was en de kosten vielen mij onwijs mee. Toen heb ik een aantal zaken uitbesteed. Ik ben een alleenstaande vrouw en niet zo handig. En steeds vrienden en familie vragen voor klussen dat wil ik eigenlijk ook niet meer. Ik heb ze gevraagd of ze mijn meubels uit elkaar wilden halen die niet in ene keer verhuisd konden worden. Ook hebben ze mij geholpen met het inpakken van de spullen zelf. En uiteraard op de verhuisdag zelf hebben ze mij geholpen. Alles in een leuke gemoedelijke sfeer. Nog even samen een soepje gegeten, dat was trouwens heel gezellig.

Open huis

Een paar dagen na de verhuizing was mijn open dagen en de mensen waren verbaasd! Alles stond op zijn plek en ik was relaxed! En dat was heerlijk. Het is mij prima bevallen deze verhuisservice!