Hassia damesschoenen staan mooi bij mijn outfits!

Een nieuwe stijl

Hassia

Mijn vriendinnen lieten mij weten dat zij mijn stijl een beetje saai begonnen te vinden. Dat was natuurlijk geen compliment, maar zij hadden wel gelijk. Ik vond mijn eigen kleren ook niet zo heel leuk meer en wist vaak niet wat ik ermee aan moest. Toen besloot ik, na het advies van mijn vriendinnen, een nieuwe stijl te creëren. Samen met drie andere meiden ben ik de stad in gegaan en ben ik eens flink los gegaan met nieuwe kleren. Daarnaast kocht ik ook Hassia schoenen. Hassia schoenen stonden namelijk erg goed bij al mijn nieuwe outfits!

Nu is mijn stijl weer compleet en kan ik met volle moed aan het nieuwe jaar beginnen. Ik krijg al wel eens complimenten over mijn nieuwe kleren en zeker over mijn Hassia schoenen! Dit was de verandering wel waard, ook al houd ik daar niet zo van. Bij Van Bommel schoenmode heb ik mijn nieuwe schoenen gekocht, voor wie daar nieuwsgierig naar was. Zij hebben ook een online shop, waar je veel meer verschillende merken kunt kopen. Het is echt een leuke webshop, dus kijk daar ook eens! Je kunt er bijvoorbeeld ook Nubikk sneakers kopen, of mooie Mephisto slippers. Ik had het wel geweten!