Haal hier je eigen stempel met logo

stempel met logo

Stempel met logo is een stempel die je zelf kunt ontwerpen, je kunt kiezen of je er een wilt met een logo, afbeelding of wapen. Het is een persoonlijke stempel. Je kunt hem zelf ontwerpen met ons programma: stempel creator. Het enige wat er moet gebeuren is een JPG-bestand van jouw logo te uploaden in de creator, dan verschijnt het logo op het scherm. Dan kun je met verschillende knoppen de grootte, vorm en locatie van de afbeelding aanpassen. Dan kan je hem bestellen en krijg je de stempel opgestuurd.

Er zijn veel verschillende soorten stempels, van verschillende afmetingen. Je kunt zelf kiezen wat voor formaat je wilt. Je kan ook zelf kiezen hoeveel je er wilt bestellen, we kunnen ze altijd bijmaken. Je kan erg lang doen met de stempels, het is dus zeker het geld waard.

stempel met logo

Het gebruik van de stempel met logo

Het is handig om je administratie up-to-date te houden. Met deze stempel gaat dat veel makkelijker. Het is een groot hulpmiddel. De stempels zijn geïntegreerd in het stempelkussen. Zo heb je nooit geklieder en de inkt blijft jarenlang zichtbaar. Als je niet weet waar je moet beginnen met het ontwerpen, kunnen wij jou helpen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice, zij weten precies welke stempel bij jou past.