Badkamer kopen: welke badkamer past bij jou?

Een badkamer kopen is niet zomaar iets. Vaak duurt het wel even voordat je een badkamer hebt die echt bij je past. Denk er daarom ook rustig over na, neem er de tijd voor en vergelijk verschillende badkamers met elkaar. Het is in ieder geval slim om eerst te bepalen welke badkamerstijl het beste bij je past, zodat je aan de hand hiervan een geschikte badkamer kunt vinden. Hieronder leggen we je uit wat de meest populaire badkamerstijlen zijn.

Modern

Een moderne badkamer is ingericht volgens de laatste trends. Het heeft ook een eenvoudig en strak design, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is. De kleuren zijn neutraal en je vindt hier weinig accessoires en decoraties.

Industrieel

Een badkamer in een industriële stijl heeft wel wat weg van een moderne badkamer. Zo is het ook strak en eenvoudig ingericht. Het unieke aan een industriële badkamer is dat het (gedeeltelijk) met materialen met een industriële look is gemaakt, zoals grof hout, rvs en beton.

Landelijk

Een landelijke badkamer is juist minder eenvoudig ingericht. Het is een gezellige, warme badkamer gemaakt met natuurlijke materialen en versierd met vrolijke decoraties en accessoires.