Originele geboortekaartjes kopen

Laatst was er een geboorte binnen mijn familie. Ik ging het hel internet op zoek naar ”originele geboortekaartjes kopen”. Toen kwam ik op een gegeven moment uit bij ”Kaarten Van Maarten”.

Mijn ervaring

Ik ging kijken tussen de verschillende producten die ze hebben. Toen zag ik dat er meer dan 900 kaarten te koop zijn voor een geboorte, met een goede betaalbare prijs. Ik bestelde voor 13:00, wat ook op de site staat is, voor 13:00 besteld is morgen in huis. Er staat vermeld op hun site, ”Al meer dan 15 jaar ervaring”. Dit merk ik ook echt aan de service en de klantvriendelijkheid die ze bieden. Naast dat er gewone kaarten te koop zijn, zijn er ook 3D kaarten, dit gaf bij mij een extra leuk beeld en het is weer eens iets anders dan een gewone standaard kaart. Nog een ander pluspunt vind ik het feit dat je op meer dan 30 filters kan zoeken, naar de kaart die je zoekt. Vanuit mijn ervaringen geef ik het bedrijf een 9,2.