Optimaal genieten van een perfect ontworpen tuin

Vele mensen zien hun tuin als de ultieme plaats om helemaal tot rust te komen en te genieten van de zeldzame vrije tijd die ze hebben. Om jouw tuin optimaal tot zijn recht te doen komen, kan je rekenen op de deskundigheid en de ervaring van een professionele tuinontwerper. De tuin ontwerp van je dromen ligt binnen handbereik en de tijd van genieten is weldra in zicht.

Van eerste ontwerp tot finale afwerking

Wellicht heb je zelf al een beeld voor ogen van hoe je tuin er moet gaan uitzien. In een eerste gesprek zal je tuinontwerper dan ook peilen naar jouw idee├źn, wensen en verlangens. Uiteraard kan hij door zijn kennis en ervaring ook de nodige tips en adviezen meegeven die op jouw eigen tuin gericht zijn. Eenmaal op de hoogte van hoe jij het concreet ziet, kan begonnen worden met het opmaken van de schetsen. Hierin wordt alles tot in de kleinste details uitgewerkt, denk hierbij aan je gazon, de plaatsen waar beplanting moet komen, de eventuele aankleding enzovoort. Binnen elke stijl en elk budget kan een tuin op maat worden uitgewerkt. Uiteraard blijven alle beslissingen steeds bij jou liggen. Eenmaal de schets en het definitieve plan door jou werden goedgekeurd, kan begonnen worden met de uitwerking. Zijn er tijdens de werken zaken die je graag nog wil veranderen, toevoegen of weglaten, geef dit door aan je tuinontwerper waardoor het nodige kan gedaan worden.

Door gebruik te maken van tuin ontwerp hoef jij enkel te genieten van een perfect afgewerkte tuin die alles te bieden heeft wat jij ervan verlangt.