Hulp voor de gezondheid

E liquid kopen

Om te stoppen met roken moet je veel doorzettingsvermogen en kracht hebben. Vooral wanneer je het roken gebruikt om stress te verminderen. Het gaat niet altijd even makkelijk, en om wat zorgen te verlichten kun je aan de slag met e sigaret en e liquid kopen. Dit zijn elektronische sigaretten met vloeistoffen, waar bepaalde smaakjes in zitten. Ook kun je de nicotine zo geleidelijk afbouwen. Ik vind het een ontzettende aanrader wanneer je met je gezondheid bezig bent en voorgoed die sigaret achterwege wil laten. Binnen drie maanden ben ik gestopt omdat ik merkte dat de nicotine best snel verdween uit mijn lichaam en ik geen behoefte meer had aan een echte sigaret. Sterker nog: het leek mij ontzettend vies! De e sigaret gebruik ik wel nog dagelijks, om even een rustmomentje in te lassen in deze drukke tijden.

E liquid kopen

350 smaakjes

Je kunt kiezen uit echt heel veel smaakjes. Het is heel leuk om zelf ook je smaak samen te stellen, je kunt namelijk het vloeistof mengen, wat erg handig is, omdat het dan echt afgestemd is op wat je zelf lekker vindt. Zo is de beleving die je hebt met een e sigaret beter dan met een echte sigaret.