Gasveer vervangen van de auto

Mijn zoektocht naar een nieuwe gasveer verloopt anders dan dat ik had verwacht. Ik ging er namelijk vanuit dat je dit overal wel kunt krijgen. Afgelopen week was ik namelijk druk bezig om de boodschappen uit de auto te halen. Op gegeven moment viel de achterklep van de auto pardoes op mijn rug. Een flinke blauwe plek heb ik hier aan over gehouden en daar baalde ik enorm van. Tot mijn verbazing zag ik dat de gasveer van de achterklep het heeft begeven. Hierdoor ben ik naar de garage gegaan in de hoop dat zij het in het assortiment hebben. Echter schrok ik enorm van de hoge kosten die zij hanteren. Te hoog naar mijn mening en heb ervoor gekozen om het zelf te gaan zoeken. gasveer

Een nieuwe gasveer besteld bij Mparts

Wat was ik geschrokken van de prijs voor een gasveer. Hier had ik geen rekening mee gehouden. Maar om de achterklep steeds op mijn hoofd of rug te laten vallen was ook geen plezier. Bovendien merkte ik toen pas hoe vaak je de achterklep open doet.

Via een goede vriend kreeg ik de tip om deze bij Mparts te bestellen. Dat kan online en was zeker niet duur.